Diarecepty


Jehněčí kýta se zeleninou

lexapro side effects sleepwalking

lexapro side effects seizures

naltrexone where to buy

buy naltrexone

paxil

paxil

prescription drugs coupon

cialis coupon

bentelan prezzo

bentelan torrino click

prednisolon 25 mg

prednisolone avonotakaronetwork.co.nz

is there a generic viagra

how much will generic viagra cost

generico cialis sandoz

cialis prezzo by-expression.com
800 g jehněčí kotlety,
sůl,
pepř,
4 cibule,
4 stroužky česneku,
1 snítka rozmarýny,
1/2 sv. šajĺvěje,
2 PL oleje,
250 ml bílého vína,
500 ml vývaru,
1 sv. jarní mrkvičky,
4 výhonky řapíkatého celeru,
150 g cukrového hrášku,
1 PL másla,
125 ml smetany, 3 PL škrobové moučky;

1. Troubu předehřejeme na 175°C. Maso osolíme a opepříme. Oloupeme cibuli s česnekem. Cibuli nakrájíme a česnek nasekáme. Opereme a rozkrájíme bylinky.

2. V pekáči rozpálíme olej a maso na něm opečeme. Přidáme cibuli, česnek, bylinky, podlijeme vínem a 90 minut pečeme. Občas podléváme vývarem.

3. Očistíme zeleninu, nakrájíme ji na kousky a 5 minut dusíme na másle.

4. Maso vyjmeme a šťávu propasírujeme přes síto. Omáčku zjemníme smetanou a necháme přejít varem. Zahustíme škrobovou moučkou.


Několik receptů si můžete také přečíst v PDF dokumentu Vaříme zdravě pro diabetiky [147 kB].

 

Pošlete nám váš recept

:

:

:

:

This Is CAPTCHA Image