Diarecepty


Jehněčí kýta se zeleninou

bentelan prezzo

bentelan torrino click

prednisolon 25 mg

prednisolone avonotakaronetwork.co.nz

is there a generic viagra

how much will generic viagra cost

generico cialis sandoz

cialis prezzo by-expression.com
800 g jehněčí kotlety,
sůl,
pepř,
4 cibule,
4 stroužky česneku,
1 snítka rozmarýny,
1/2 sv. šajĺvěje,
2 PL oleje,
250 ml bílého vína,
500 ml vývaru,
1 sv. jarní mrkvičky,
4 výhonky řapíkatého celeru,
150 g cukrového hrášku,
1 PL másla,
125 ml smetany, 3 PL škrobové moučky;

1. Troubu předehřejeme na 175°C. Maso osolíme a opepříme. Oloupeme cibuli s česnekem. Cibuli nakrájíme a česnek nasekáme. Opereme a rozkrájíme bylinky.

2. V pekáči rozpálíme olej a maso na něm opečeme. Přidáme cibuli, česnek, bylinky, podlijeme vínem a 90 minut pečeme. Občas podléváme vývarem.

3. Očistíme zeleninu, nakrájíme ji na kousky a 5 minut dusíme na másle.

4. Maso vyjmeme a šťávu propasírujeme přes síto. Omáčku zjemníme smetanou a necháme přejít varem. Zahustíme škrobovou moučkou.


Několik receptů si můžete také přečíst v PDF dokumentu Vaříme zdravě pro diabetiky [147 kB].

 

Pošlete nám váš recept

:

:

:

:

This Is CAPTCHA Image