Diarecepty


Jogurtový koláč

1mg melatonin and pregnancy

5mg melatonin and pregnancy tradersbay.com

fluoxetine alcohol interaction

fluoxetine alcohol aggression

viagra cena heureka

viagra prodej cena dollarbillcopying.com

morphine with naltrexone and naloxone

naltrexone vs naloxone tracyawheeler.com
60 g másla,
250 g přírodního jogurtu,
2 vejce,
50 g ovocného cukru,
dřeň z 1 vanilkového lusku,
špetka mořské soli,
1 KL strouhané pomerančové kůry,
20 ml rumu,
200 g krupice,
2 KL prášku do pečiva,
6 čerstvých fíků,
máslo a strouhanka na vysypání formy.

 

Máslo v malém kastrůlku pozvolna rozpustíme na mírném ohni a necháme vychladnout. Troubu předehřejeme na 180 °C (horkovzdušnou na 160 °C).

Z jogurtu, vajec, ovocného cukru, vanilkové dřeně, soli, pomerančové kůry a rumu ušleháme hustý krém. Po troškách do něj za stálého míchání přidáváme vychlazené máslo. Krupici smícháme s práškem do pečiva, prosejeme a vmícháme do těsta.

Formu o průměru 26 cm vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Naplníme těstem a povrch uhladíme. Fíky dobře opereme, rozpůlíme, řeznou plochou je rozložíme na těsto a lehce zatlačíme. Koláč pečeme 40-45 minut. Necháme vychladnout a vyjmeme z formy.


Několik receptů si můžete také přečíst v PDF dokumentu Vaříme zdravě pro diabetiky [147 kB].

 

Pošlete nám váš recept

:

:

:

:

This Is CAPTCHA Image